loading

Γνωρίστε την εταιρεία μας:


| Σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα υψηλά εταιρικά στάνταρ τους.

| Υψηλές υπηρεσίες σ όλα τα επίπεδα λειτουργίας. 
| Υπηρεσίες βασιζόμενες σε ικανούς & εκπαιδευμένους συνεργάτες.
| Ενθουσιασμένο προσωπικό, προμηθευτές, μέτοχους & πολιτεία.
Η ιστορία μας

 


Η MΑΧΧ MOTORS AEBE (πρώην RADOS MOTORS SA) δημιουργήθηκε το Φθινόπωρο του 1993 με αντικειμενικό σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Opel στην Δυτική Μακεδονία - ειδικότερα στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, και Γρεβενών. Το 2005 ήταν καθοριστική χρονιά για την αγορά του αυτοκινήτου κι αυτό γιατί στις 1.10.2005 ξεκίνησε η απελευθέρωση αυτής. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στα δίκτυα διανομής να αντιπροσωπεύσουν και άλλες μάρκες ταυτόχρονα, προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις, τους πελάτες, και την ικανοποίηση αυτών, και να πετύχουν τα μέγιστα.


Ανταγωνιστηκότητα

| Οι καταναλωτές να μπορούν σ ένα χώρο να βρουν περισσότερα προϊόντα. 
| Να απολαμβάνουν ενιαίες υπηρεσίες και την καλύτερη δυνατή φροντίδα, με στόχο τις καλύτερες τιμές, και την καλύτερη εξυπηρέτηση.
| Τα εργοστάσια αντιπροσωπεύονται & σε μικρότερες περιοχές να παρέχουν υπηρεσίες, με προδιαγραφές & διαδικασίες που αυτοί θέλουν. 
| Οι επιχειρήσεις να μπορούν να ανταπεξέλθουν σ'αυτό το περιβάλλον κάνοντας οικονομία κλίματος & προσφέροντας περισσότερα προϊόντα-επιλογές. 
| Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουν αύξηση του κύκλου εργασιών τους χωρίς την ανάλογη αύξηση των εξόδων τους.
Πλέον υπάρχει και το MULTIBRAND

 

Οι επιχειρήσεις προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να μπορέσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους νέα προϊόντα, περισσότερες επιλογές, έχουν συνάψει συμφωνίες και μ άλλες μάρκες. Μ'αυτές τις συμφωνίες σκοπεύουν να βγουν όλοι ωφελημένοι. Τα εργοστάσια κατασκευής πλέον δεν δεσμεύονται από την μονομερή αντιπροσώπευση αντιπροσώπων τους και την ξεχωρίζουν-διαχωρίζουν σε:

| Διανομείς αυτοκινήτων (Οι οποίοι θα πωλούν μόνο αυτοκίνητα)
| Εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές (Οι οποίοι θα συντηρούν τα αυτοκίνητα)

| Διανομείς Αυτοκινήτων και Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές


Δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι η παραπάνω συνεργασία-τρόπος αντιπροσώπευσης είναι αναγκαίος σε μικρότερες αγορές διότι η ανταγωνιστικότητα και η διαφορετικότητα των προϊόντων συνεχώς ελαχιστοποιείται, με αποτέλεσμα οι μεγάλοι κατασκευαστές (Οpel, VW,Toyota, κλπ) να απειλούνται από μικρότερους κατασκευαστές με μικρότερα ποσοστά αγοράς και με άμεση μείωση του κύκλου εργασιών στους μικρούς Dealer. Σ αυτό συμβάλλουν και τα εργοστάσια αφού αρχίζουν να παράγουν κοινά προϊόντα όπως το Fiat Sedici-Suzuki SX4 ,το Toyota Aygo-Citroen C1-Peugeot 107, με πολλές άλλες ομοιότητες των μοντέλων οι οποίες θα αυξηθούν στο μέλλον.

Η MAXX MOTORS ΑΕΒΕ σ'αυτό το νέο περιβάλλον προχώρησε σε νέες συνεργασίες με το GROUP

 
OPEL| FIAT | ALFA ROMEO | JEEP| ISUZU | VOLVO | HYUNDAI | KIA | LANCIA

 

Ο αρχικός σχεδιασμός με την σταθερή και απαράκλητη πορεία της από τις βασικές της αρχές δημιούργησαν μια εταιρεία που είναι υπερήφανη για τα αποτελέσματά της όλα τα χρόνια λειτουργιάς της μέχρι σήμερα. Βλέποντας τα πρώτα σημάδια της κρίσης το 2008 καταστρώσαμε ένα σχέδιο δράσης με αυστηρά χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένους στόχους επιδιώκοντας να διατηρήσουμε την δυναμική μας και να εξασφαλίσουμε την λειτουργία της εταιρεία μας. Στο πλαίσιο σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συνεργάτες μας (OPEL HELLAS S.A , FIAT AUTO HELLAS) οι οποίοι έγκαιρα μας ενημέρωσαν για το νέο περιβάλλον. Σ'αυτή την κατεύθυνση συνέβαλλαν και οι άνθρωποι μας οι οποίοι αφομοίωσαν τις νέες κατευθύνσεις επικεντρώθηκαν σε αυτό που έκαναν μειώνοντας τα έξοδα μας στο ελάχιστο και αυξάνοντας την αποδοτικότητα τους. Με την συναίνεση των ανθρώπων μας, επικεντρωθήκαμε στην καθημερινότητα προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος και περισσότερες επιλογές. (Ισχυροποιήσαμε την οικονομική μας θέση μειώνοντας τα αποθέματα μας και με την συνεργασία των πιστωτικών ιδρυμάτων καταστρώσαμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο λειτουργιάς εξασφαλίζοντας κεφαλαία χρηματοδότησης των πελατών μας). Η ΜΑΧΧ ΜΟΤΟRS AEBEσήμερα απασχολεί 40 εργαζομένους, διαθέτει 2 καταστήματα στην Κοζάνη (κεντρικό,υποκατάστημα Hyundai) και κατάστημα Volvo στα Ιωάννινα . Κατέχει το 25% της αγοράς δηλ 1 στα 4 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην περιοχή πωλούντο από την ΜΑΧΧ ΜΟΤΟRS AEBEκαι εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο στα συνεργεία της.

 Βασικές προτεραιότητες της Maxx Motors ΑΕΒΕ


Σήμερα είναι στις πρώτες εταιρείες της περιοχής και αποτελεί πρότυπο λειτουργίας. Όλες οι παραπάνω κατευθύνσεις συμπεριλήφθησαν στο όραμα της ΜΑΧΧ ΜΟΤΟRS AEBE.


Η Εταιρεία μας στοχεύει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του αυτοκινήτου στην Δ.Μακεδονία, θέτοντας στο κέντρο των προσπαθειών της τους ενθουσιασμένους πελάτες & συνεργάτες της.

Στόχος που θα επιτευχτεί με την εφαρμογή ποιοτικών τρόπων εξυπηρέτησης και συνεργασίας που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες τους δημιουργώντας νέα πρότυπα λειτουργίας προσφοράς και εξαναστάσεων.


Το προσωπικό, οι πελάτες, οι μέτοχοι και η κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε να είναι ενθουσιασμένοι με τον τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της εταιρείας απολαμβάνοντας τα οφέλη αυτής της προσπάθειας.

 

 

Προτεραιότητες οι οποίες σε συνδυασμό με τα προϊόντα αλλά & τους ανθρώπους την βοήθησαν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή

Αρχή σελίδας