loading
  • Premier League: Ο Πρεσβευτής της μάρκας Opel, Jürgen Klopp κυνηγά έναν ακόμα τίτλο
  • Bundesliga: Η Borussia Dortmund έχει βλέψεις στο Γερμανικό Πρωτάθλημα
  • Online πλατφόρμες: Αστέρια της BVB στο δρόμο με ηλεκτρικά μοντέλα Opel και quiz taxis
  • OPEL ARENA: 1. FSV Mainz 05 σε εντός έδρας αγώνα αυτή την Παρασκευή για το DFB Cup

 

 Η Opel και οι Εταίροι της Ξεκινούν την 9η Συνεχόμενη Ποδοσφαιρική ΣεζόνRüsselsheim. Η ποδοσφαιρική σεζόν επιστέφει! Για τον πρεσβευτή της μάρκας Opel, Jürgen Klopp, η σέντρα γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της Premier League εναντίον της Leeds United που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, με τη Liverpool FC να έχει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας. Οι δύο σύλλογοι – εταίροι της Opel Borussia Dortmund και 1. FSV Mainz 05 θα αγωνιστούν πρώτα για το Κύπελλο Γερμανίας (DFB Cup) το προσεχές Σαββατοκύριακο, πριν ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη Bundesliga στις 18 Σεπτεμβρίου. Η Opel και οι εταίροι της ήδη εισέρχονται στην ένατη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας – πιστοί στον ποδοσφαιρικό ύμνο “You'll never walk alone”, που ηχεί παραδοσιακά σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Anfield Road στο Liverpool, στο Signal Iduna Park στο Dortmund και στο OPEL ARENA στο Mainz.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες όπως ο Jürgen Klopp, η Borussia Dortmund και η Mainz 05. Συνεργαζόμαστε με τον πρεσβευτή της μάρκας μας και με τους δυο συλλόγους από το 2012 και μοιραζόμαστε κοινές αξίες, που εκφράζονται με έννοιες όπως ‘συναρπαστικός’ και ‘προσιτός» δήλωσε ο επικεφαλής της Opel Γερμανίας, Andreas Marx. «Ανυπομονούμε για την έναρξη της ένατης χρονιάς συνεργασίας και ευχόμαστε στον Jürgen Klopp και τις δυο ομάδες της Bundesliga, καλό ξεκίνημα της σεζόν.»

Μαζί με τις ομάδες, η Opel έχει κάνει πράξη καινοτόμες ιδέες – προς μεγάλη ικανοποίηση των φιλάθλων. Το “BVB quiz taxi” θεωρείται πλέον μυθικό και καλτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα Opel Grandland X plug-in hybrid είχε πρόσφατα πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρία νέα επεισόδια της σειράς. Ως ένα “BVB quiz taxi”, το SUV χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον ηλεκτροκίνηση και σχεδόν αθόρυβα έφτασε στο προπονητικό camp της BVB στην ελβετική πόλη Bad Ragaz. Μέχρι σήμερα, η Opel έχει φτάσει σχεδόν τα δύο εκατομμύρια θεατές των ψυχαγωγικών επεισοδίων σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κατά τη διάρκεια του μικρού καλοκαιρινού διαλείμματος, αρκετοί παίκτες και στελέχη της Dortmund μπήκαν στο σετ και μπροστά στις κάμερες έδειξαν τις ικανότητες τους σαν ηθοποιοί και διασκεδαστές, σε συνεργασία με την Opel. Οι αστέρες της BVB Mats Hummels, Axel Witsel και πέντε ακόμα έβαλαν στο κέντρο της σκηνής δυο ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Opel - το Corsa-e και το Grandland X Hybrid4 (κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με το πρότυπο WLTP1 1,4-1,3 l/100 km, εκπομπές CO2 32-29 g/km, NEDC2 :1,6-1,5 l/100 km, 36-34 g/km CO2). Το διαφημιστικό αυτό θα προβληθεί σε δημοφιλείς ψηφιακές πλατφόρμες κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Borussia για τη Bundesliga στις 19 Σεπτεμβρίου εναντίον της Borussia Mönchengladbach.

Τα τελευταία 12 χρόνια, ο σύλλογος - εταίρος της Opel - Mainz 05 αγωνίζεται αδιάλειπτα στη μεγάλη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου, τη Bundesliga. Η ομάδα θα ταξιδέψει στη Λειψία για τον εκτός έδρας αγώνα, την πρώτη μέρα της νέας σεζόν. Στο OPEL ARENA, η Mainz θα αντιμετωπίσει τη Στουτγάρδη στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο πρώτος αγώνας για την 05 είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εναντίον της TSV Havelse στο DFB Cup. Οι φίλαθλοι θα δώσουν το παρών και πάλι, για πρώτη φορά, και θα τραγουδήσουν τον ύμνο : “You’ll never walk alone.” Ο οποίος, άλλωστε,  αποτελεί το motto για τη συνεργασία της Opel με τους ποδοσφαιρικούς της εταίρους.

 


[1] Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών WLTP (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151).

[2] Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών WLTP, ενώ έχει γίνει αναγωγή στο σύστημα μέτρησης NEDC για λόγους σύγκρισης με άλλα οχήματα, σύμφωνα με τις Οδηγίες R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1153 και R (EU) No. 2017/1151.

Αρχή σελίδας